Не мають навичок: діти російських топчиновників не поспішають воювати

Главное
Відомі путіністи не посилають на смерть власних дітей
Главное
7 Квітня, 14:33

Російські пропагандисти, зірки шоубізнесу, державні топпосадовці не поспішають віддати на вівтар путінізму найдорожчих. Чим займається російська золота молодь, поки їхні однолітки мають виконувати накази їхніх батьків.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Серед мобілізованих чи добровольців не видно жодного родича тих, хто посилає на смерть або закликає йти вбивати українців.

На початку мобілізації у РФ ведучий опозиційного проєкту "Популярна політика" зателефонував синам російських топпосадовців й представився представником військкомату. Й ані син голови російського уряду Мішустіна, ні онук командувача Росгвардії Золотова не захотіли приходити по повістку. А син речника Путіна Пєскова Ніколай сказав, що розбереться з цією проблемою "на іншому рівні".

Один з топпропагандистів Кремля Володимир Соловйов постійно з екрана ТБ закликає росіян йти вбивати українців. Він - багатодітний батько, і його діти не квапляться їхати воювати в Україні: 34-річний Олександр Соловьйов вчився у Лондоні та знімає рекламні ролики в Росії. А 21-річний Даніїл вчився у Лондоні, а в Росії намагався побудувати модельну кар’єру.

Російський співак та путініст Олег Газманов не поспішає відправляти своїх синів на війну. Ось що він відповідав журналістам у відповідь на закиди: "Мій старший син, йому 41 рік, він не раз уже виїжджав, туди, де наші хлопці б'ються, як музикант! Він не служив, він не має таких навичок".

22-річний син російського актора Івана Охлобистіна Василь теж не в окопах. Він навчається у Москві на сценариста.

Скандал стався й у родині російського міністра оборони Шойгу. Його зять - фітнес-тренер Олексій Столяров лайкнув антивоєнний пост опозиційного журналіста Юрія Дудя. Звичайно ж, Столяров не піде воювати.

"Жоден з російських пропагандистів або топпосадовців, які женуть на війну чужих дітей, не відправив туди своїх власних", - підсумували журналісти.

Нагадаємо, президент РФ володимир путін готує населення до затяжної і виснажливої ​​війни з Україною, яка спрямована на завоювання додаткових територій.

Західні експерти вважають, що президент РФ Володимир Путін не зупиниться до перемоги, тому наразі рано говорити про завершення війни в Україні.

Читайте також