Не мають навичок: діти російських топчиновників не поспішають воювати

Відомі путіністи не посилають на смерть власних дітей
Головне
Не мають навичок: діти російських топчиновників не поспішають воювати
Даниїл Соловйов
7 Квітня 2023, 14:33
читать на русском

Російські пропагандисти, зірки шоубізнесу, державні топпосадовці не поспішають віддати на вівтар путінізму найдорожчих. Чим займається російська золота молодь, поки їхні однолітки мають виконувати накази їхніх батьків.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Серед мобілізованих чи добровольців не видно жодного родича тих, хто посилає на смерть або закликає йти вбивати українців.

На початку мобілізації у РФ ведучий опозиційного проєкту "Популярна політика" зателефонував синам російських топпосадовців й представився представником військкомату. Й ані син голови російського уряду Мішустіна, ні онук командувача Росгвардії Золотова не захотіли приходити по повістку. А син речника Путіна Пєскова Ніколай сказав, що розбереться з цією проблемою "на іншому рівні".

Один з топпропагандистів Кремля Володимир Соловйов постійно з екрана ТБ закликає росіян йти вбивати українців. Він - багатодітний батько, і його діти не квапляться їхати воювати в Україні: 34-річний Олександр Соловьйов вчився у Лондоні та знімає рекламні ролики в Росії. А 21-річний Даніїл вчився у Лондоні, а в Росії намагався побудувати модельну кар’єру.

Російський співак та путініст Олег Газманов не поспішає відправляти своїх синів на війну. Ось що він відповідав журналістам у відповідь на закиди: "Мій старший син, йому 41 рік, він не раз уже виїжджав, туди, де наші хлопці б'ються, як музикант! Він не служив, він не має таких навичок".

22-річний син російського актора Івана Охлобистіна Василь теж не в окопах. Він навчається у Москві на сценариста.

Скандал стався й у родині російського міністра оборони Шойгу. Його зять - фітнес-тренер Олексій Столяров лайкнув антивоєнний пост опозиційного журналіста Юрія Дудя. Звичайно ж, Столяров не піде воювати.

"Жоден з російських пропагандистів або топпосадовців, які женуть на війну чужих дітей, не відправив туди своїх власних", - підсумували журналісти.

Нагадаємо, президент РФ володимир путін готує населення до затяжної і виснажливої ​​війни з Україною, яка спрямована на завоювання додаткових територій.

Західні експерти вважають, що президент РФ Володимир Путін не зупиниться до перемоги, тому наразі рано говорити про завершення війни в Україні.

Читайте також