"Все іде за планом": на росії 80% населення вважають, що держава рухається у правильному напрямку

68% росіян вважають, що СВО проходить успішно
Важливо
"Все іде за планом": на росії 80% населення вважають, що держава рухається у правильному напрямку
Росіяни (фото з відкритих джерел)
16 Березня 2023, 16:24
читать на русском

80% росіян вважають, що зараз Росія рухається у правильному напрямку, 64% не скасували б початок "воєнної операції", якби повернулися у минуле.

Про це свідчать результати опитування Russian Field.

Найчастіше респонденти говорили, що "військова операція" жодним чином не вплинула на їхнє життя (37%), проте частина опитаних повідомили про вплив на рівень життя, доходи, ціни (22%). Ще стільки ж (22%) заявили про наслідки для ментального здоров'я (решта відповідей не перевищують 6%).

Вплив "військової операції" на рівень життя найбільше відчули респонденти 30-44 років (42%). Серед опитаних, які помітили вплив СВО на доходи та ціни, 56% підтримують перехід до мирних переговорів, а 52% скасували б початок "військової операції".

Про те, що війна ніяк не вплинула на повсякденне життя, найчастіше повідомляли респонденти віком від 60 років (34%). Серед опитаних, які помітили вплив СВО на доходи та ціни, 56% підтримують перехід до мирних переговорів, а 52% скасували б початок "воєнної операції".

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін готує населення до затяжної і виснажливої ​​війни з Україною, яка спрямована на завоювання додаткових територій.

Західні експерти вважають, що президент РФ Володимир Путін не зупиниться до перемоги, тому наразі рано говорити про завершення війни в Україні.

1