Не починайте нічого нового: гороскоп на 8-14 квітня для всіх знаків зодіаку

Особливо несприятливою для нових справ та задумів є перша половина тижня
Не починайте нічого нового: гороскоп на 8-14 квітня для всіх знаків зодіаку
8 Квітня 2024, 15:37
читать на русском

Другий тиждень квітня розпочнеться з сонячного затемнення та не тільки. Зазвичай початок тижня – це час активності, але в цьому випадку запорукою успішного дня буде відсутність активності та ініціативи. День потрібно провести пасивно, «плисти за течією» і не починати нові справи або проекти.

Для Овнів це особливо небезпечний період, так як в їхньому житті можуть спливти невирішені кармічні проблеми, причому найнеприємніші. Овнам не можна сідати за кермо, займатися спортом, проводити ділові зустрічі і відвідувати людні місця. Краще присвятити час плануванню свого життя, бізнесу чи стосунків. Левам теж доведеться несолодко, особливо батькам, яким доведеться зіткнутися з серйозними проблемами, пов’язаними з дітьми. Не виключені серйозні конфлікти з підростаючим поколінням.

Стрільцям також варто поміркувати свою активність у фінансовій та діловій сферах.  Гороскоп на тиждень каже, що Тельцю, Діві та Козерогу бажано подбати про сімейні справи, а Близнюкам, Терезам та Водоліям – про своє здоров’я. Що стосується представників Водної стихії – Раків, Скорпіонів і Риб – найкращою тактикою тут буде максимальна ізоляція від контактів і спілкування з оточуючими.

З’єднання Марса і Сатурна в середині тижня принесе труднощі бізнесменам, а останні будуть схильні до руйнівних емоцій – гніву, агресії і депресії. Можливі серйозні помилки в бізнес-плануванні, у фінансах і в спілкуванні з державними чиновниками. У співробітників можуть виникати конфлікти з керівництвом, особливо з Овнами, Скорпіонами і Козерогами. У Водоліїв може статися професійна криза і вигорання. Загострення хронічних захворювань дуже ймовірне для Тельця, Діви та Козерога. Близнюки і Терези можуть зіткнутися з сімейними кризами і загостренням протиріч у відносинах. Риби ризикують втратити частину грошей через необдумані і поспішні дії.

Ближче до вихідних у тих представників зодіаку, чия діяльність пов’язана з наукою, з’явиться можливість проявити себе, зробити проривні відкриття або отримати шанс реалізувати свої ідеї. Люди, які працюють «руками» – ювеліри, художники, інженери – також відчують позитивний період, коли все почне налагоджуватися, незважаючи на попередні труднощі та перешкоди. У Раків і Козерогів з’явиться можливість відновити відносини з тими, з ким вони довгий час були в сварках. Овен, Леви і Стрілець знайдуть натхнення для нових проектів або робіт, а Близнюки, Терези і Водолій зможуть спробувати себе в новій ролі наставників або вчителів. Скорпіони будуть зайняті розгадуванням загадок і загадок оточуючих людей, і, слід зазначити, не без успіху. Практично у всіх представників Зодіаку з’являться можливості для поліпшення здоров’я, особливо якщо проблеми пов’язані з органами дихання або кровообігу.

Овен

Овнам бажано знизити активність в першій половині тижня, мінімізувати контакти, зустрічі, поїздки і роботу з документами, так як занадто великі ризики помилок і непорозумінь, а також нещасних випадків і травм. Друга половина тижня обіцяє бути більш успішною, особливо у вихідні дні. Романтична сфера також принесе приємні сюрпризи. Представники знака можуть розраховувати на підвищену увагу з боку шанувальників, подарунки, побачення та серйозні пропозиції щодо спільного майбутнього. Багато людей повинні піклуватися про своє здоров’я протягом тижня, не пити холодні напої, виключити морозиво, обмежити алкоголь і борошняне. У батьків-Овнів з’явиться вагомий привід пишатися своїми дітьми, у сфері навчання чи спортивних досягнень.

Телець

Тельцям рекомендується звернути увагу на своє здоров’я – особливо тим, хто має хронічні проблеми. Діагностичні процедури і терапія будуть особливо ефективні в другій половині тижня. У професійній сфері краще не проявляти ініціативу і активність, а у відносинах з колегами варто зберігати нейтралітет. Контакти з керівництвом також не бажані. У фінансових питаннях намагайтеся уникати витрат та інвестицій принаймні до наступного тижня. Романтична сфера порадує вас на вихідних: приємне спілкування, подарунки, спільні активності. Батькам-Тельцям доведеться приділити увагу своїм дітям в плані взаємодії з однолітками або однокласниками.

Новини за темою  Україна може втратити 330 млн євро через додаткові обмеження ЄС

Близнюки

Для Близнюків тиждень принесе як нові можливості, так і нові виклики. Можливості будуть пов’язані з професійною діяльністю: комусь надходитимуть пропозиції змінити роботу, посаду, іноді переїхати в інший регіон чи навіть країну. Багато хто ризикне спробувати свої сили в принципово новій сфері, і це стане початком серйозних успіхів в найближчому майбутньому. Що стосується складнощів, то вони будуть пов’язані з романтичною сферою і відносинами з партнерами. Близнюки будуть схильні до конфліктів, причиною яких стане накопичене невдоволення і напруга. І тут багато чого буде залежати від самих представників знака, їх здатності до конструктивного діалогу і взаємодії. Здоров’я буде хорошим, але тим, у кого є хронічні захворювання верхніх дихальних шляхів, варто заздалегідь вжити профілактичних заходів.

Рак

Початок тижня Ракам рекомендується проводити пасивно — уникати контактів, а також намагатися не сідати за кермо і не відвідувати публічні заходи. Фізична активність також повинна бути обмежена через високий ризик отримання травми. Починаючи з середи, ситуація почне покращуватися, і представники знака з новою силою будуть залучені в суспільні процеси. Професійна сфера навряд чи зміниться, але коли справа доходить до фінансів, варто бути обережним, щоб не витрачати та не інвестувати, якими б привабливими не здавалися нові проекти. У сфері взаємин вдасться відновити контакти, раніше перервані через непорозуміння або конфлікти. Романтична сторона життя вимагатиме від Раків більше сил, ніж зазвичай, через проблеми других половинок, які їм доведеться вирішувати самостійно.

Лев

Левам доведеться пережити труднощі, пов’язані з сонячним затемненням. Представники знака особливо чутливі до подібного роду явищ через сильне положення сонця в їх космограмі. Труднощі будуть пов’язані, перш за все, з емоціями: агресією, нетерпимістю, егоїзмом і депресією. Деяким людям потрібно бути більш обізнаними про те, що відбувається, і контролювати свої почуття – це допоможе їм залишатися в хороших стосунках з близькими людьми та колегами по роботі. Друга половина тижня буде більш вдалою, як у бізнесі, так і в романтичній сфері. Леви знову вийдуть на перше місце, будуть в центрі уваги і сяятимуть, залучаючи безліч шанувальників і шанувальників. Що стосується здоров’я, то розслаблятися не варто, так як в першій половині тижня високі ризики травм, а в другій – простудних захворювань.

Діва

У першій половині тижня Дівам буде дещо некомфортно через вплив затемнення. Особливо дратуватиме безлад, багатослівність колег по роботі і позиція близьких щодо спільних справ або проблем. До вихідних настрій покращиться, а нові перспективи в бізнесі або професії змусять з оптимізмом дивитися в майбутнє. У суботу може статися приємний шопінг, а куплені речі прослужать дуже довго. Фінансова сфера вимагатиме додаткового контролю, як і здоров’я. Слід уважніше ставитися до симптомів, які на перший погляд здаються незначними або легкими – вони можуть бути провісниками серйозних проблем. Романтична сторона життя Діви залишиться на колишніх позиціях, але багато хто обзаведеться новими шанувальниками, які будуть вести себе активно і наполегливо.

Терези

Терези проведуть період сонячного затемнення цілком щасливо, особливо якщо будуть дотримуватися всіх загальних рекомендацій, згаданих вище. Багато батьків будуть стурбовані справами своїх дітей – вони вимагатимуть більш активної участі в їхньому житті. У деяких також з’явиться можливість налагодити стосунки з другом, сім’єю або колишнім шанувальником, з яким вони до недавнього часу перебували в стані конфронтації або сварки. Професійні справи підуть досить добре, але приймати важливі рішення рекомендується після четверга. Питання кар’єри будуть актуальними для Терезів, народжених наприкінці вересня, а жовтневі представники цього повітряного знака матимуть можливості покращити своє матеріальне становище.

Новини за темою  У Національному парку на Київщині масово гинуть кабани: підозрюють чуму

Скорпіон

Сонячне затемнення Скорпіони зустрінуть у роздратованому стані, але більшість представників цього водного знаку зможуть приборкати свої негативні емоції, що заощадить собі сили та гроші. Кар’єрні амбіції вийдуть на перший план у другій половині тижня, і більшість цих амбіцій будуть задоволені. Для листопадових Скорпіонів з’являться нові джерела доходу, а жовтневі Скорпіони стануть популярнішими в потрібних колах або у начальства. Високий енергетичний потенціал, набраний до кінця тижня, зробить Скорпіонів привабливими для протилежної статі, а ось можливі партнери будуть слабшими і навряд чи викличуть взаємний інтерес у представників знака. Здоров’я, на жаль, буде схильне до коливань у першій половині тижня – переважно через загострення хронічних проблем.

Стрілець

Більшу частину тижня Стрільці будуть зайняті новими ідеями чи проєктами. Вони почнуть будувати плани, розробляти стратегію і тактику, залучати однодумців. Слід зазначити, що більшість цих ідей будуть успішно реалізовані. Варто піклуватися про своє здоров’я протягом усього тижня, так як крім хронічних проблем можна підхопити застуду або інфекцію. Батьки-Стрільці будуть проводити більше часу в компанії своїх дітей. Тренери та викладачі матимуть можливість охопити ширшу аудиторію, а популярність та увага будуть цілком заслуженими. У багатьох Стрільців з’явиться шанс монетизувати деякі свої здібності або таланти.

Козеріг

Козероги під час сонячного затемнення (і ще пару днів після) будуть дратівливими і емоційно нестійкими. Це не кращим чином позначиться на роботі та стосунках з колегами, та й самим представникам знака буде не дуже комфортно. Не виключені і конфлікти з близькими людьми, але тут відносини відновляться досить швидко. Рекомендується приділяти більше уваги своєму здоров’ю, заздалегідь вживати профілактичних заходів, але краще виключити заняття спортом в першій половині тижня. Те ж саме стосується алкогольних напоїв і жирної їжі.

Водолій

Водоліям рекомендується протягом тижня займатися собою і своїми справами. Не варто занурюватися в проблеми друзів і родичів, по крайней мере, до вихідних. Чим менше представники знака будуть вплутуватися в чужі проблеми, тим краще вони будуть себе почувати і тим швидше розберуться з власними завданнями. В іншому випадку багато хто виявиться в стані мисливця, який намагається зловити відразу двох зайців. А результат такої гонки, як правило, передбачуваний і відомий кожному. Фінансове становище трохи покращиться завдяки підтримці одного з меценатів або партнерів, а професійна сфера порадує досягненнями ближче до вихідних. Романтична сторона життя порадує представників цього повітряного знака новими знайомствами – несподіваними і приємними.

Риби

У ресурсний стан риба увійде не раніше четверга. Початок тижня навряд чи буде вдалим як у професійних справах, так і в романтичній сфері. Якщо на роботі рекомендується дотримуватися нейтралітету і тримати дистанцію, то у відносинах краще відстоювати свої позиції, але робити це дуже ввічливо і тактовно. Здоров’я може нагадати тим, у кого є проблеми з ендокринною системою або нирками, тому профілактика і здоровий режим не будуть зайвими. Фінансова сфера в понеділок-вівторок може принести не дуже приємні сюрпризи, в зв’язку з чим Рибам краще перейти в режим розумної економії. Представникам цього водного знаку рекомендується провести вихідні на природі, з найближчими людьми або родичами.

Читайте також

1