Не впустив жити до хати: окупанти застрелили чоловіка на Херсонщині (фото)

Родина вбитого прикинулася мертвою, аби вижити
Не впустив жити до хати: окупанти застрелили чоловіка на Херсонщині (фото)
Російські солдати Фото: Getty Images
15 Квітня 2022, 18:11
читать на русском

У Пригір'ї в Херсонській області окупанти застрелили чоловіка та кинули гранату в підвал, у якому знаходилася його сім'я. Напередодні покійний чоловік не дозволив рашистам проживати в його домі.

Про це повідомило Оперативне командування "Південь" у Facebook.

Коли ці нелюди прийшли до нас, мій покійний чоловік їх прогнав, сказав, щоб ті забиралися геть зі своїм "руським міром". 11 березня коли ми почули постріли в селі, побігли до підвалу. Я, мій син, сусідка та її донька забігли до підвалу, мій чоловік забігав до нього, йому не вистачило декількох хвилин, щоб врятуватися. Все відбувалося дуже швидко, спочатку постріли, потім крики, сухий хрип чоловіка і настала тиша, - сказала дружина вбитого чоловіка.
Зазначили, що родина чоловіка прикинулася мертвою, коли до їхнього підвалу спустився орк, який доповів по рації: "Все чисто". Потім він кинув гранату, проте вона вибухнула на сходах, тому люди змогли врятуватися.
Ці виродки не дозволяли мені його поховати, лише 14 квітня завдяки благанням моїх та односельців, нам дозволили поховати тіло, - додала жінка.

Нагадаємо, в Бучі окупанти застрелили бізнесмена, колишнього нардепа Олександра Ржавського, який дотримувався проросійських поглядів.

Читайте також

1