Невакциновані вчителі тероризують школу на Кіровоградщині та принижують колег

Педагоги відмовляються виконувати наказ про відсторонення
Невакциновані вчителі тероризують школу на Кіровоградщині та принижують колег
Школа Фото: zt-rada.gov.ua
21 Листопада 2021, 13:52
читать на русском

У Кіровоградській області вакциновані проти COVID-19 вчителі скаржаться на невакцинованих, які принижують колег та розповідають про сатану.

Про це розповіла директорка навчально-виховного комплексу "Олександрійський колегіум" Наталія Малишева у коментарі "Українській правді. Життя".

За її словами, невакциновані педагоги відмовляються виконувати наказ про відсторонення від роботи. При цьому вчителі приходять на уроки, принижують колег та розповідають про сатану.

Відбувається психологічний булінг проти нас усіх. Відсторонена від роботи вчителька Лариса Лисюк навіть налаштувала дітей, щоб вони заважали проводити уроки вчителів на заміні. Також в нашій школі з’явилася невідома жінка, яка називає себе юристкою та представницею інтересів відсторонених вчителів, яка також присутня на уроках, – розповіла директорка.

Зазначається, що конфлікт розпочався з того, що директорка викликала до школи поліцію, щоб зупинити урок невакцинованої вчительки історії Лариси Лисюк. Згідно з наказом, вона була відсторонена від роботи через відсутність вакцинації. Втім, вчителька назвала поліціянтів "злочинним угрупуванням" та заявила, що жодного наказу не бачила.

При цьому, як розповіла Малишева, відсторонені вчителі продовжують не тільки ходити на роботу до школи, але й приходять на свої уроки, на яких їх тимчасово замінюють колеги, знімають уроки на відео, викладають в соцмережі та ведуть прямі ефіри. Невакциновані педагоги зневажливо ставляться до своїх колег та керівництва, ображають їх та розповідають про Бога та Сатану.

Керівництво навчального закладу викликало поліцію двічі. Від роботи наразі в закладі відсторонили 3 вчителів та 2 технічних працівників.

А що нам було робити? Силоміць витягти вчительку з уроку ми не можемо. Кажемо, вийдіть, вона не виходить. Кажемо, надіньте маски, вони кажуть, що це – намордник. Що я ламаю їхню волю та втягнута в експерименти над людьми, – заявила директорка.

Нещодавно невакциновані вчителі навіть заявили, що подали до суду на директорку, колишнього мера міста та на 5 президентів України за "підробку державного герба". Керівництво школи вважає, що такі дії заважають освітньому процесу, оскільки в конфлікт втягують дітей та батьків.

Крім того, вчителька Лариса Лисюк звинувачує директорку в тому, що через її наказ про відсторонення вона може померти "голодною смертю". Невакцинована педагогиня стверджує, що намагається захистити своє право на позицію відмовитись від щеплення проти COVID-19.

Нагадаємо, що у Рівному відсторонена через відсутність щеплення від коронавірусу вихователька увірвалася до дитсадка з трьома чоловіками та влаштувала сварку і бійку з вимогою поновити її на роботі.

Читайте також

1