Низка кандидатів відмовились балотуватись до місцевих рад на Прикарпатті - ОПОРА

Випадки знімання з виборів зафіксували у шістьох районах області
Низка кандидатів відмовились балотуватись до місцевих рад на Прикарпатті - ОПОРА
Голосування, вибори в Україні (фото: УНІАН)
11 Жовтня 2020, 08:55
читать на русском

У шести районах Івано-Франківської області 25 кандидатів в депутати місцевих рад і на посади мерів передумали балотуватися на місцевих виборах. Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

Спостерігачі ОПОРИ заявили, що в Івано-Франківську облраду передумали балотуватися двоє кандидатів від "Свободи" та "Європейської солідарності", з виборів до Івано-Франківської районної ради знялася кандидат від "Голосу", а до міської ради Івано-Франківська не буде балотуватися представник "Української галицької партії".

Читайте також

При цьому в Калузьку райраду не балотуватимуться п'ять кандидатів від СН, "Удару", ЄС, "За майбутнє" і "Батьківщини", а до міськради - двоє кандидатів від "УДАРу" і "За майбутнє".

Троє кандидатів від Самопомочі, За майбутнє і ЄС знялися з виборів у Коломийську райраду, а до міськради не балотуватимуться двоє представників Народного руху України і Нацкорпуса.

Читайте також

Крім того, випадки зняття кандидатів з виборів зафіксували також в Косівському та Верховинських районах. Загалом там знялися з виборів шість кандидатів до міської та районної рад, а також один кандидат у мери.

Зазначимо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня. Українці матимуть змогу обрати міського голову, а також депутатів міських, районних та обласних рад.

1