НМТ-2023: результати основної сесії стануть відомі до 28 червня

Етап, під час якого оброблюють, перевіряють і аналізують усі надані відповіді всіх учасників кожної сесії тестування, завершується
НМТ-2023: результати основної сесії стануть відомі до 28 червня
НМТ (Фото: НУШ)
26 Червня 2023, 12:46
читать на русском

До 28 червня в персональних кабінетах учасників Національного мультипредметного тесту з’являться результати основної сесії.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Уже за декілька днів у персональних кабінетах учасників буде розміщено інформацію про результати основної сесії НМТ за шкалою 100–200 балів", - ідеться в повідомленні.

В УЦОЯО повідомляють, що окремий етап, під час якого оброблюють, повторно перевіряють і детально аналізують усі надані відповіді всіх учасників кожної сесії тестування, завершується.

"Уже за декілька днів / до 28 червня 2023 року офіційні результати буде оприлюднено в персональних кабінетах учасників. Звертаємо увагу учасників на тому, що перевіряти необхідно вкладку "Результати", - сказано в повідомленні.

Крім того, в ній буде доступна опція формування інформаційної картки, яка необхідна для вступу до закладів вищої освіти України.

Якщо ж учаснику НМТ потрібно подати оригінал документа до закордонного закладу освіти, після офіційного оголошення результатів він зможе замовити витяг з відомостей результатів НМТ.

Нагадаємо, учасники мультитесту, які отримали відмову під час основного періоду реєстрації, можуть спробувати зареєструватися повторно. Вони вже мають персональний е-кабінет, створений під час основного періоду реєстрації.

Таким вступникам необхідно знову зайти до персонального кабінету й доопрацювати в ньому надані раніше реєстраційну інформацію або копії документів.

1