"Нова пошта" з вересня почне роботу в Естонії та Латвії

Уже з середини вересня громадяни України матимуть можливість замовити кур'єрську доставку в будь-яке місто Латвії та Естонії
"Нова пошта" з вересня почне роботу в Естонії та Латвії
Нова пошта
19 Серпня 2023, 15:37

Починаючи з вересня, кур'єрська компанія "Нова пошта" розпочне свою діяльність в Латвії та Естонії. З жовтня планується відкриття відділень компанії.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Вже з середини вересня українці зможуть замовляти кур’єра від Нової пошти у будь-яке місто Латвії та Естонії, щоб швидко отримувати посилки з України або відправляти їх рідним додому, в Україну", – йдеться у повідомленні.

За словами генерального директора "Нової пошти" у Литві, Латвії та Естонії, Світлани Книжки, такий початок діяльності обумовлений попитом на логістичні сервіси, якими мешканці цих країн користуються найчастіше.

У майбутньому планується розпочати повноцінну роботу відділень компанії – вже у жовтні в Латвії та в листопаді в Естонії.

Повідомляється, що режим роботи кур'єрської служби буде з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00, приймаючи та доставляючи документи і вантажі вагою до 30 кг.

Орієнтований час доставки становитиме приблизно 5 днів.

Нагадаємо, NovaPay отримав розширену ліцензію НБУ (Національного банку України), яка дозволить надавати нові послуги фізичним особам і бізнесу. Відповідне рішення регулятор прийняв 28 квітня 2023 року.

Читайте також