Нова пошта зробила безкоштовною переадресацію в межах міста

Замовити послугу переадресації можна в мобільному додатку, бізнес-кабінеті, на сайті в розділі "Трекінг" або у відділенні
Нова пошта зробила безкоштовною переадресацію в межах міста
Нова пошта
15 Квітня 2023, 14:22
читать на русском

Українська логістична компанія "Нова пошта" зробила безкоштовною послугу переадресації в межах міста.

Про це йдеться у пресрелізі компанії.

"Нова пошта" скасувала плату за переадресацію в межах міста. Щоб клієнти могли отримувати посилки там, де їм зручно, "Нова пошта" зробила переадресацію в межах одного міста безкоштовною. Послугу може замовити як відправник, так і отримувач, для документів, посилок, вантажів, а також шин і палет", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що без додаткової оплати можна переадресувати в межах міста: з відділення/поштомату/адреси у відділення/поштомат; з адреси на адресу; з відділення/поштомату на адресу, але потрібно буде сплатити за доставку кур'єром - 35 грн за посилку та документи або 100 грн за вантажі до 100 кг.

Замовити послугу переадресації можна в мобільному додатку, бізнес-кабінеті, на сайті в розділі "Трекінг" або у відділенні.

В пресслужбі також нагадали, що переадресація між різними населеними пунктами залишається платною.

Нагадаємо, у неділю 16 квітня, на Великдень, та у понеділок 17 квітня відділення "Нової пошти" працюватимуть за своїм звичайним графіком, без скорочень.

Читайте також