Нове свято встановлено в Україні на 7 вересня

Зеленський підписав указ про День воєнної розвідки України
Головне
Нове свято встановлено в Україні на 7 вересня
Розвідка Фото: https://www.facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine
7 Вересня 2022, 17:02
читать на русском

Президент Володимир Зеленський сьогодні підписав указ про День воєнної розвідки України, який відзначатиметься в нашій країні щороку 7 вересня.

Документ №629/2022 опубліковано на сайті Офісу президента.

Ураховуючи значний внесок воєнної розвідки України у справу забезпечення захисту національних інтересів України від зовнішніх загроз, зміцнення обороноздатності держави, з метою підтримання високого авторитету воєнної розвідки, вшанування звитяг воєнних розвідників постановляю: установити в Україні День воєнної розвідки України, який відзначати щороку 7 вересня, - сказано у тексті указу.

Нагадаємо, раніше Кабмін погодив призначення на 11 лютого професійного свята працівники органів державної реєстрації актів цивільного стану.

У вересні минулого року Кабінет Міністрів погодив указ президента щодо встановлення нового професійного свята – Дня працівників фінансової сфери. Його будуть відзначати щорічно 24 липня.

А у липні 2021 року президент Володимир Зеленський установив в Україні День молоді, який відзначатимуть щороку 12 серпня, в Міжнародний день молоді.

1