Нові функції TikTok: у соцмережі допомагатимуть у боротьбі з проблемами психічного здоров'я - фото

Психічне здоров’я підлітків погіршується через інтенсивне використання соцмереж
Нові функції TikTok: у соцмережі допомагатимуть у боротьбі з проблемами психічного здоров'я - фото
TikTok (фото: Pexels)
16 Вересня 2021, 01:19
читать на русском

У соцмережі TikTok з'являться нові функції, які допомагатимуть користувачам із боротьбою з проблемами психічного здоров'я.

Про це повідомили у BBC.

Ми дбаємо про нашу спільноту і завжди шукаємо нові способи, за допомогою яких можемо сприяти їх добробуту. Ось чому ми вживаємо додаткових кроків, щоб людям було простіше знаходити ресурси в TikTok, коли вони їм потрібні, - йдеться в оголошенні TikTok.

У BBC зазначили, що нові функції містять посібники з благополуччя та підтримують людей, які борються з харчовими розладами. Також одна з функцій може втрутитися в пошук для того, щоб спрямувати користувачів до ресурсів підтримки, якщо вони шукають такі терміни, як "самогубство".

Додали, що психічне здоров’я підлітків може погіршитися через інтенсивне використання соціальних мереж.

TikTok, як і його конкуруючі платформи соціальних мереж, зазнають ретельної перевірки на тлі побоювань з приводу того, який вплив вони можуть мати на психічне здоров'я своїх користувачів, особливо підлітків, - йшлося в повідомленні.

Нагадаємо, соціальна мережа TikTok заборонила своїм користувачам рекламувати всі фінансові послуги та продукти, включаючи просування криптовалют, серед яких Bitcoin.

Читайте також