TikTok тестує функцію покупок у додатку

Нині оновлення доступно для користувачів із США та Великобританії
TikTok тестує функцію покупок у додатку
TikTok (фото: Pexels)
26 Серпня 2021, 01:04
читать на русском

Соціальна мережа TikTok тестує нову функцію покупок через профіль в додатку за допомогою торгової платформи  TikTok Shopping Shopify.

Про це повідомляє Shopify.

Мені дуже цікаво створювати відео в TikTok, і я люблю ділитися публікаціями своїх шанувальників із нашими продуктами. Ось чому я рада, що Kylie Cosmetics одна з перших дозволить клієнтам робити покупки безпосередньо на нашому TikTok, - розповіла Кайлі Дженнер, засновниця компанії Kylie Cosmetics.

Зазначається, що в соцмережі додадуть вкладку покупок у профілях TikTok, щоб створити мінівітрину, яка матиме посилання безпосередньо на Інтернет-магазин комерції для оформлення замовлення.

Додається, що користувачі TikTok зможуть вибирати, де купувати товар: у каталозі на сторінці або через натискання на товар у відео продавця.

Пілотна версія TikTok Shopping зараз доступна для продавців Shopify у США та Великобританії. Протягом найближчих тижнів оновлення буде доступним вибраній групі продавців у Канаді.

Нагадаємо, соціальна мережа TikTok заборонила своїм користувачам рекламувати всі фінансові послуги та продукти, включаючи просування криптовалют, серед яких Bitcoin.

Читайте також