У Пакистані заблокували китайський застосунок TikTok

TikTok заблоковано, оскільки в ньому не можна відфільтрувати "аморальний та непристойний" контент
У Пакистані заблокували китайський застосунок TikTok
Тік Ток Фото: ms.detector.media
11 Жовтня 2020, 06:37
читать на русском

Пакистанський телекомунікаційний регулятор заблокував китайський застосунок TikTok, оскільки в ньому не можна відфільтрувати "аморальний та непристойний" контент.

Про це повідомляє видання The Verge.

Заборона настане трохи більше місяця після того, як регулятор, Пакистанський телекомунікаційний регулятор, заборонив додатки для знайомств, зокрема Tinder та Grindr з тієї ж причини.

За даними аналітичної фірми Sensor Tower, у Пакистані TikTok встановлювали 43 мільйони разів. Це зробило його 12-м за величиною ринком програми за кількістю встановлень. За оцінками фірми, TikTok було встановлено 2,2 мільярда разів в App Store і Google Play Store.

Читайте також

Нагадаємо, 16 вересня повідомлялося, що Міністерство культури та інформаційної політики України вимагатиме в основних провайдерів програмного забезпечення вилучити мобільний додаток "ВКонтакте" з переліку доступних завантажень для українських користувачів.

25 вересня стало відомо, що Рада нацбезпеки та оборони України та низка інших державних органів планують повністю закрити доступ до соцмережі "ВКонтакте" в країні. Більше того, зазначалось, що користувачі цієї соцмережі будуть на обліку у держави.

У той же день, "ВКонтакте" відреагувала на заяву секретаря РНБО України Олексія Данилова про намір ставити на облік користувачів соцмережі.