Новорічна ніч буде теплою і подекуди з дощами

Стовпчик термометра показуватиме стійкий "плюс"
Новорічна ніч буде теплою і подекуди з дощами
Дощ, новий рік (Фото: picabu)
25 Грудня 2023, 15:18
читать на русском

Під ялинку на Новий рік погода принесе українцям температуру повітря з позначкою плюс та незначні опади. Зимова атмосфера радше нагадуватиме осінь чи ранню весну.

Такий прогноз опублікували синоптики МЕТА.

Цьогорічна святкова ніч буде нетипово теплою.

Зокрема у неділю, 31 грудня, температура повітря вдень коливатиметься від +3 до +12. Найтепліше буде у Миколаївський, Одеській та Херсонській областях — тут очікується понад 10 градусів тепла. Вночі стовпчики термометра коливатимуться від 0 до +5. Небо буде хмарним, але подекуди з проясненнями. Можливий незначний дощ.

У понеділок, 1 січня вже нового року, українцям варто очікувати не менш теплу та похмуру погоду. Вдень термометр показуватиме від +5 до +15 — найтепліше буде у Криму, Херсонській та Чернівецькій областях. Вночі варто очікувати температурних коливань від -1 до +6. Подекуди дощитиме, а небо буде щільно затягнуте хмарами.

Водночас синоптики Meteofor обіцяють сніжні святкові дні західним та північним областям України. Проте сніжитиме разом з дощем.

Нагадаємо, середня місячна температура в січні 2024 року прогнозується в межах 0-4 градусів морозу, на Закарпатті, в Криму, Одеській та Херсонській областях 0-2 градусів тепла. Це на 1,5-2,0 градусів вище за норму.