Обстріл Харкова ворожими РСЗВ: троє загиблих та 21 поранений

Окупанти запустили снарядами по чотирьох районах міста
Головне
Обстріл Харкова ворожими РСЗВ: троє загиблих та 21 поранений
Наслідки обстрілів у Харкові / Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA
19 Квітня 2022, 16:16
читать на русском

Вдень 19 квітня російські бойовики обстріляли чотири райони Харкова, вбивши трьох та поранивши 21 мирного мешканця міста.

Про це повідомив голова Харківської обласної держадміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, під ворожий обстріл потрапили житлові райони Харкова, зокрема Київський, Індустріальний, Дергачівський та Чугуївський.

Росіяни використовують реактивні системи залпового вогню з відстані 35-40 км. Станом на зараз по Харкову, на жаль, 16 поранених, 3 людини загинули, інформація ще уточнюється, - розповів очільник ОДА.

Він зазначив, що бригади екстреної медичної допомоги "героїчно працюють у посиленому режимі".

Оскільки інтенсивність обстрілів у Харкові збільшилася, влада області просить жителів міста максимально перебувати в укриттях та без нагальної потреби не виходити на вулицю.

Не створюйте черг, не збирайтеся великими групами людей, зараз це дуже небезпечно. Ми розробляємо спільно із військовими план безпекових заходів до великодніх свят, просимо із розумінням поставитися до певних обмежень, про які детально повідомимо згодом, - додав Синєгубов.

"Суспільне.Харків" з посиланням на інформацію від Синєгубова повідомляє, що число поранених зросло до 21 людини.

Телеграм-канал "Інформатор" повідомив з годину тому, що після обстрілу Харкова 19 квітня "на одному з перехресть на дорозі лежали тіла п'ятьох загиблих".

Нагадаємо, 18 квітня у Харкові російські солдати обстріляли пункт видачі гуманітарної допомоги. За попередніми даними, одна людина загинула, шістьох поранено.

Читайте також

1