Обстріл Харкова: збільшилася кількість жертв (фото)

Співробітники ДСНС проводили роботи з розбирання завалів та пошуку тіл загиблих
Обстріл Харкова: збільшилася кількість жертв (фото)
Наслідки обстрілу Харкова, фото ДСНС
18 Серпня 2022, 17:57
читать на русском

Сьогодні вранці, 18 серпня, російські орки вдарили ракетами по Слобідському району Харкова.

Про це повідомили в ДСНС у Facebook.

18 серпня о 04:43 до ДСНС надійшла інформація, що у Слобідському районі міста Харкова, внаслідок потрапляння ворожої ракети, сталася часткова руйнація чотириповерхового гуртожитку та покрівлі будівлі трамвайного депо. До місця події було направлено 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 чоловіків особового складу ДСНС, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що внаслідок обстрілу загинуло троє людей, серед яких є дитина 2009 року народження. Своєю чергою постраждало 17 людей. Врятували вдалося 8 людей, з яких дві дитини.

Пожежі не було. Співробітники ДСНС проводили роботи з розбирання завалів та пошуку тіл загиблих, - додали в повідомленні.

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив, що під час обстрілу Харкова загинуло 17 людей, в тому числі хлопчик 2009 року народження, поранено 42 людини:

Протягом дня рятувальники розбирали зруйновані будинки. На жаль, з-під завалів дістали тіла ще 7 загиблих. Таким чином, станом на зараз в Харкові загинуло 17 людей, в тому числі хлопчик 2009 року народження, поранено 42 людини.

За його словами, у Краснограді від рук росіян у власному будинку загинуло подружжя:

Їхній 12-річний син був викинутий вибуховою хвилею з будинку у двір та отримав серйозні поранення. Він доставлений до Харкова, де медики надають необхідну допомогу. Крім того, в Краснограді ще 2 поранених.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що російські орки хочуть перетворити Харків на сирійське Алеппо-2016, кавказький Грозний-1996 та польську Варшаву-1945.

Читайте також

1