Обстріл Миколаївської області: пошкоджено будинки та підприємства - фото

Внаслідок атаки рашистів на регіон є загиблі та поранені
Обстріл Миколаївської області: пошкоджено будинки та підприємства - фото
Наслідки обстрілу Фото: https://t.me/UA_National_Police
2 Червня 2022, 12:35
читать на русском

Минулої доби ворожі війська обстрілами зруйнували 23 об’єкти цивільної інфраструктури у Миколаївській області.

Як повідомили у поліції, ударів зазнали Миколаїв та п’ять населених пунктів – Очаків, Шевченкове, Лупареве, Лепетиха та Галицинове. Є загиблі та постраждалі.

Пошкоджені шість багатоповерхівок, 12 приватних будинків, чотири приватні підприємства та інші об’єкти інфраструктури, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці документують наслідки чергових ворожих обстрілів. Тривають розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Співробітники поліції оперативно реагують на сигнали, що надходять від громадян. Протягом минулої доби таких було 515. Більшість із них стосувалось воєнних злочинів.

Представниця Миколаївської ОДА Ганна Замазєєва повідомила, що у Миколаєві рашисти завдали удару по спальних районах з багатоповерхівками - дві людини загинули, ще дві отримали серйозні поранення.

Загалом же, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 13 людей – більшість цивільні. На щастя, дітей серед постраждалих немає, - додала вона.

Нагадаємо, російські бойовики 31 травня обстріляли Миколаївську область та обласний центр - місто Миколаїв.

Читайте також

1