Ворог у Миколаєві атакував будинок з літніми людьми та дітьми

Діти перебувають у важкому психологічному стані
Ворог у Миколаєві атакував будинок з літніми людьми та дітьми
Наслідки обстрілу Фото: https://www.facebook.com/mykoda
31 Травня 2022, 12:15
читать на русском

У Миколаєві російські бойовики обстріляли приватний будинок, в якому знаходилися діти та літні чоловік з жінкою.

Як повідомили у Миколаївській обласній військовій адміністрації, інцидент стався 30 травня.

Ворог поцілив в один з приватних будинків Миколаєва, в якому на цей момент знаходилося двоє малолітніх дітей та їхні бабуся з дідусем. Наразі чоловік похилого віку з мінно-вибуховою травмою перебуває у лікарні. Будинок зруйновано. Ще 10 домівок пошкоджено. Вцілілі діти перебувають у важкому психологічному стані, - йдеться у повідомленні.

В ОВА повідомили, що ворог обстріляв також передмістя та околиці Миколаїв з далекобійної ствольної артилерії:

Постраждали приватний млин з виробництва борошна та виробничі приміщення м’ясопереробного підприємства. В передмісті снаряди падали на територію приватних домоволодінь... На одній з вулиць міста снаряд потрапив у водогін, ведуться відновлювальні роботи.

Обстріли зафіксували також в Інгульській та Широківській громадах. Зруйновано 7 житлових будинків, фермерське господарство, їдальню, пошкоджено 15 житлових будинків. За попередньою інформацією потерпілих немає.

Унаслідок обстрілу м. Очаків Очаківської громади о 23:05 була пошкоджена газова шафа, вікна у житлових будинках. Деякі райони міста відключені від газо- та електропостачання. Постраждалих немає.

Також були обстріли селища Луч Шевченківської громади, де, за попередньою інформацією, є постраждалі.

Вранці, 31 травня, ворог обстріляв Галицинівську громаду, Миколаїв, тривають обстріли в Березнегуватській громаді. Інформація щодо пошкоджень та потерпілих уточнюється.

За даними поліції, минулої доби ворожі війська обстріляли п'ять населених пунктів Миколаївщини. Руйнувань зазнали 17 приватних будинків, амбулаторія та інші споруди цивільної інфраструктури. Серед мирного населення є постраждалі.

Нагадаємо, раніше ворог атакував Миколаїв та область 28 та 29 травня. Рашисти обстріляли 15 будинків та споруд, є загиблі та поранені (20 людей).

Читайте також

1