Обстріли на Донбасі: український воїн отримав поранення

Бойовики гатили по позиціях ООС з гранатометів
Головне
Обстріли на Донбасі: український воїн отримав поранення
Війна на Донбасі (Фото: штаб ООС)
28 Вересня 2021, 09:00
читать на русском

В районі проведення операції Об’єднаних сил зросла інтенсивність бойових дій. Бойовики обстріляли позиції українських військових з протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Як повідомляє Міноборони,  внаслідок ворожих обстрілів український військовий отримав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я — задовільний.

За даними МОУ, 27 вересня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

В напрямку Попасної противник здійснив прицільний обстріл з ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Катеринівки ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Біля Новолуганського окупанти 4 рази відкривали вогонь, застосовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Неподалік Золотого-4 російські найманці обстрілювали позиції наших захисників із ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

В районі населеного пункту Причепилівка окупанти використовували гранатомети різних систем.

Від початку цієї доби, 28 вересня, російсько-окупаційні війська 2 рази порушили режим припинення вогню.

В напрямку Кримського збройні формування РФ двічі вели прицільний вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, 26 вересня російські найманці під час чергового обстрілу українських позицій поранили військового ООС. 27 вересня на Донбасі бойовики вбили українського воїна та ще одного захисника поранили.

Читайте також

1