Очільник ГУР Буданов відвідав Сєвєродонецьк та визначив подальші цілі розвідки

Буданов ознайомився з оперативною ситуацією на цій ділянці фронту
Очільник ГУР Буданов відвідав Сєвєродонецьк та визначив подальші цілі розвідки
Кирило Буданов у Сєвєродонецьку / Фото: t.me/DIUkraine
6 Червня 2022, 14:28
читать на русском

Очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов відвідав Сєвєродонецьк Луганської області. Там генерал проінспектував роботу підрозділів ГУР МО.

Про це повідомляється в Telegram-каналі української розвідки.

У Сєвєродонецьку Буданов ознайомився з оперативною ситуацією на цій ділянці фронту та визначив подальші дії підрозділів розвідки.

На сьогодні це "найгарячіший" напрямок російсько-української війни, де наші захисники у важких боях знищують ворога. На певних ділянках відзначається десятикратна перевага противника в артилерії. Попри це, ми поступово витісняємо окупантів з міста, - наголосили у ГУР.

Кирило Буданов у Сєвєродонецьку

Кирило Буданов у Сєвєродонецьку / Фото: t.me/DIUkraine

Нагадаємо, що у Луганській області ситуація залишається стабільно важкою, а найзапекліші бої тривають у місті Сєвєродонецьк.

Своєю чергою Олексій Арестович заявив, що російські окупанти потрапили в пастку в Сєвєродонецьку, а тепер українські захисники "рвуть" їх, як леви.

Вдень 6 червня  ТРО "Азов" Дніпро повідомило, що Сєвєродонецьк майже повністю під контролем українських військових. ЗСУ встигають не лише смажити рашистів, а й евакуювати місцевих жителів із району промзони.

Читайте також

1