Очільник Луганської ОВА розповів, коли розпочнеться деокупація регіону

Наразі російські окупанти вже почали тікати в росію
Очільник Луганської ОВА розповів, коли розпочнеться деокупація регіону
Обстріл Луганської області / Фото: t.me/serhiy_hayday
12 Вересня 2022, 22:09
читать на русском

Найближчим часом може розпочатись деокупація населених пунктів Луганської області. Проте для цього необхідно остаточно звільнити місто Лиман Донецької області.

Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram, прогнозуючи скоре наближення деокупації регіону. Він закликав місцевих жителів приготуватися.

Після остаточної деокупації Лиману - естафету переймаємо ми. Деокупація близько. Чуєте наближення бойових дій - знаходьтеся в укриттях! Ми не можемо називати населені пункти, але місцеві мене зрозуміють, - пояснив Гайдай.

За його словами, окупанти намагаються виїхати з Луганської області, грабуючи місцеве населення. При цьому армія РФ, яка все ще залишається в регіоні, деморалізована. Окупанти готуються до поразки, хочуть тікати і пиячать.

Там, де партизани підняли українські прапори - вони досі на місці. Окупанти та колаборанти не наважуються їх зняти, - наголосив голова ОВА.

Місцева влада вже проводить наради та готується відновити процес життєдіяльності громад, каже Гайдай.

Нагадаємо, що Лиман був захоплений російськими військами наприкінці травня. Місто розташоване у Донецькій області, неподалік адмінмежі з Луганською областю.

Читайте також

1