Очільник МВС Клименко розповів про хід розслідування авіатрощі в Броварах

18 січня у авіакатастрофі загинуло керівництво МВС України
Головне
Очільник МВС Клименко розповів про хід розслідування авіатрощі в Броварах
Ігор Клименко Фото: УНІАН
2 Лютого 2023, 13:28
читать на русском

Правоохоронці все ще чекають результати експертиз стосовно авіакатастрофи в місті Бровари. Там загинули представники керівного сектору МВС України.

Про це заявив в ефірі телемарафону повідомив виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його словами, слідчі все ще очікують на результати технічних експертиз, оскільки вони вимагають деякого часу для того, щоб вони були закінчені та належним чином оформлені.

Окрім цього правоохоронці розробляють всі версії, котрі були озвучені в перші дні трагедії.

"Поки не буде експертиз, говорити про якусь версію передчасно", - наголосив Клименко.

Нагадаємо, 18 січня уряд призначив очільника Нацполіції Ігоря Клименка заступником міністра внутрішніх справ і поклав на нього тимчасове виконання обов'язків міністра внутрішніх справ після загибелі Дениса Монастирського в катастрофі гелікоптера у Броварах.

У результаті падіння гвинтокрила у Броварах на Київщині загинуло вище керівництво Міністерства внутрішніх справ: глава МВС Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. Загалом на даний час відомо про 14 жертв, серед яких 1 дитина.

Наразі СБУ розглядає три версії причин трагедії, а саме: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера або умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

1