Одеситка у теплиці вирощувала коноплю та консервувала її - фото

Поліцейські вилучили у трьох жителів Одещини наркотиків і психотропів на понад мільйон гривень
Одеситка у теплиці вирощувала коноплю та консервувала її - фото
Наркотики Фото: Нацполіція
24 Листопада 2020, 06:04
читать на русском

Поліціянти вилучили у трьох жителів Одеської області наркотиків і психотропів на понад мільйон гривень. За кримінальні оборудки фігурантам загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

Зокрема, 33-річна мешканка Біляївського району займалася вирощуванням коноплі методом "гідропоніки", постачанням, виготовленням, зберіганням та оптовим збутом вже готового наркотичного засобу, повідомляє Нацполіція.

На її присадибній ділянці правоохоронці виявили теплицю, яку жінка використовувала для культивування нарковмісних рослин.

Наркотики

Наркотики Фото: Нацполіція

У результаті заходів вилучено близько трьох кілограмів марихуани, яка зберігалась у банках та мішках.

Читайте також

наркотики

наркотики Фото: Нацполіція

Ще одного торговця марихуаною поліцейські також виявили на території Біляївського району. Окрім наркозілля 34-річний чоловік пропонував наркозалежним і амфетамін. У його будинку працівники поліції виявили уже розфасований психотроп та коробки з марихуаною.

Наркотики

Наркотики Фото: Нацполіція

Загальна вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин у наркозбувачів за цінами "чорного" ринку становить понад мільйон гривень. Вилучене направлено на дослідження, за вчинене фігурантам загрожує до восьми років за ґратами, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в одному з морських портів Миколаєва під час огляду іноземного судна службовий пес Тайсон знайшов схованку з наркотичними речовинами.