Один від дружини, інший від брата: Кличко отримав два будинки у Гамбурзі та Лютежі

Влітку 2022 року Віталій Кличко зізнався журналістам, що розлучається зі своєю дружиною Наталією
Один від дружини, інший від брата: Кличко отримав два будинки у Гамбурзі та Лютежі
Віталій Кличко
8 Січня 2024, 16:35
читать на русском

Градоначальник Києва Віталій Кличко отримав у власність будинок відпочинку площею 785,5 кв. м у селі Лютіж, що під Києвом.

Про це свідчать дані держреєстру речових прав.

Раніше цим будинком володіла дружина Кличка Наталя Єгорова. Однак 20 грудня 2023 року, згідно з договором про поділ майна подружжя, Віталій Кличко став одноосібним власником цієї нерухомості. Її вартість оцінена у 69,1 млн грн.

Як відомо, у серпні 2022 року Віталій Кличко зізнався журналістам, що розлучається зі своєю дружиною Наталією. Мер столиці уточнив, що не таємниця, що вони багато років живуть у різних країнах.

"Багато років – різні інтереси, різне життя. І ми вирішили вже оформити це офіційно. Це бажання обох сторін. У нас залишилися добрі взаємини, ми поважаємо одне одного, діти вже дорослі, і життя триває", – сказав Кличко.

Віталій та Наталія одружилися 26 квітня 1997 року. У сімʼї Кличків народилося троє дітей: у 2000 році – син Єгор-Деніел, в 2002-му – дочка Єлизавета-Вікторія, у 2005-му – син Максим. Сама Наталія живе у Німеччині, а діти навчаються за кордоном.

Крім того, Віталій Кличко став власником розкішного будинку у Німеччині вартістю 227,65 млн грн. Житловий будинок площею 750 кв. м розташований у німецькому місті Гамбург. Дороговартісна оселя дісталася Кличку від компанії Maximum I LLC, яка належить його рідному брату-боксеру Володимиру Кличку, у вигляді погашення заборгованості у негрошовому виразі.

Окрім будинку, Володимир Кличко віддав брату 6,7 млн грн, які раніше позичав.

Читайте також