Сини і донька Віталія Кличка живуть і навчаються за кордоном: як вони виглядають

Діти столичного градоначальника - Єгор, Максим та Ліза - живуть та навчаються за кордоном, у різних країнах
Сини і донька Віталія Кличка живуть і навчаються за кордоном: як вони виглядають
Колишня дружина та діти Віталія Кличка
16 Грудня 2023, 13:40
читать на русском

Поки міський голова Києва Віталій Кличко зайнятий очищенням доріг від снігу, ремонтом метро та боротьбою з незаконними МАФами, його діти живуть за кордоном. Там вони навчаються, відпочивають та планують будувати кар’єру.

Видання “Інформатор” дізналося, де навчаються та як відпочивають діти київського мера.

Старший син Кличка, 23-річний Єгор-Денієл, деякий час мешкав у Маямі, США. Зараз він навчається у Лондонській школі економіки, де вивчає глобальний менеджмент. Як пише сам Єгор на своїй сторінці у Linkedin, він планує будувати кар’єру у сфері менеджмент-консалтінгу.

Минулого року Єгор Кличко чотири місяці стажувався в інвестиційному фонді у Тель-Авіві (Ізраїль). Про це він також зазначає у своєму профілі на Linkedin.

Молодший син Віталія Кличка, 18-річний Максим, який у цьому році закінчив навчання у приватній британській школі, вступив в Америці до Taft School. Це престижна приватна старша школа-інтернат у штаті Коннектикут, яка відома своїми спортивними командами. На випускний до Максима прийшли старший брат Єгор та мама.

Максим Кличко став там гравцем команди з баскетболу. Хлопець, зріст якого 216 см, грає у баскетбол ще зі школи.  У соцмережах Максим пише, що радий бути членом цього спортивного ком'юніті.

Попри різні місця навчання та проживання, діти Кличка часто проводять час разом. Не так давно Максим разом із сестрою, 21-річною Лізою, та мамою побував у Римі. Також брати зустрічаються із друзями на посиденьки із вином. Або проводять час у великих компаніях на яхтах.

Ще до повномасштабного вторгнення рф в Україну Віталій Кличко в інтерв’ю стверджував, що кожен чоловік має відслужити в армії. “Я хочу, щоб мій син пройшов ці випробування і був військовим”, - казав Кличко. Звісно ж, Єгор в армії не був, та й Максим навряд чи там побуває. Хоча б тому, що у всіх дітей Віталія Кличка - американське громадянство.

До речі, колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова вже давно живе у Гамбурзі. А цього тижня вперше за кілька років навідалася до Києва. Вона приїхала в Україну у складі німецької делегації, мета якої - допомогти дітям. Зупинилася Наталія у готелі Radisson Blu, що розташований біля "Золотих воріт". Застала Єгорова і вже звичну для українців повітряну тривогу. Через це їй довелося спускатися у підвал готелю - в укриття.

Після розлучення вона активно зайнялася співочою кар’єрою, в якій їй допомагає і дочка.Так, у запису пісні "Better Day", яку Єгорова присвятила Україні, взяла участь Ліза Кличко. Дівчина заспівала фрагмент наприкінці композиції. Раніше ЗМІ писали, що Ліза вивчала психологію у Нідерландах.

1