Одна з київських лікарень на 100% заповнена хворими на коронавірус

Київську міську лікарню № 6 перевірив мер Кличко
Одна з київських лікарень на 100% заповнена хворими на коронавірус
Лікарня Фото: КМДА
16 Жовтня 2020, 14:06
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як надають допомогу хворим на коронавірус у міській лікарні № 6. Про це він повідомив під час онлайн пресконференції та показав відео, що відзняв у медзакладі.

Мер зазначив, що місто з весни цього року виділило цій лікарні 28,5 мільйона гривень.

лікарня

лікарня Фото: КМДА

За ці кошти були закуплені медикаменти, сім апаратів ШВЛ середнього класу та два портативних апарати, необхідні захисні засоби та костюми.

Я продовжую перевіряти лікарні столиці, де надають допомогу хворим на коронавірус. Вчора ввечері без попередження відвідав Київську міську лікарню № 6. Це – одна з опорних лікарень, де приймають хворих на COVID-19 із березня цього року, – сказав мер (Віталій Кличко - досьє).

Він зазначив, що на сьогодні в лікарні № 6 всі ліжка для хворих на коронавірус – заповнені.

Читайте також

Саме на базі лікарні № 6 ми плануємо обладнати нову лабораторію, де будуть робити ПЛР-тести. Бо ми розуміємо, що сьогодні необхідно збільшувати кількість тестувань. Аби оперативно виявляти інфікованих і запобігати подальшому розповсюдженню вірусу, – підкреслив Кличко.

Він також нагадав, що показник тестування в Києві – найвищий в Україні і становить сьогодні понад 300 тестів на 100 тисяч мешканців. Досліджують зразки також у приватних та державних клініках Києва.