Одягли на ніс презерватив: австралійська байдарочниця розповіла, як виграла золото Олімпіади

Сервісмени австралійської команди поремонтували байдарку спортсменки за допомогою презерватива
Одягли на ніс презерватив: австралійська байдарочниця розповіла, як виграла золото Олімпіади
Олімпійська чемпіонка Джессіка Фокс
29 Липня 2021, 20:14
читать на русском

Олімпійська чемпіонка Токіо, австралійська байдарочниця Джессіка Фокс розповіла, як ремонтували її човна за допомогою презерватива, після чого вона завоювала дві медалі Ігор.

Джессіка Фокс поділилася відео з ремонтом в соцмережах, пише 7news.com.

Закладемося, ви ніколи не думали, що презервативи можна використовувати для ремонту байдарок, - підписала Фокс відео.

З ролика стає зрозуміло, що на пошкоджений ніс байдарки нанесли спеціальну суміш, а потім використовували презерватив, щоб утримати її на місці.

Після ремонту 27-річна спортсменка завоювала бронзову медаль у фіналі перегонів К1 (байдарка-одиночка) і золоту в гребному слаломі C-1 (каное-одиночка).

Як відомо, з 1988 року спортсменам на Олімпіадах роздають безплатні презервативи. На іграх в Ріо-де-Жанейро олімпійцям видали 450 тисяч упаковок, тобто приблизно по 42 штуки на кожного. Спортсменам, які виступають в Токіо, в три рази скоротили число презервативів - по 13 штук на людину, всього близько 160 тисяч штук.

Однак генеральний директор Олімпійського селища Такаші Кітадзіма закликав спортсменів забрати презервативи додому, зазначивши, що їх видали для підвищення обізнаності про ВІЛ та інших захворюваннях, що передаються статевим шляхом.

Читайте також

1