Охоронця путіна, який носив валізку з "червоною кнопкою", поранили у голову

Полковника знайшли застреленим на кухні своєї квартири, він у реанімації
Охоронця путіна, який носив валізку з "червоною кнопкою", поранили у голову
Путін і його охоронець з ядерною валізою / Скрін з відео
23 Червня 2022, 15:19
читать на русском

Охоронця російського диктатора владіміра путіна, який носив ядерну валізку, намагались вбити. Його застрелили у голову, але той вижив та перебуває у тяжкому стані в реанімації.

Про це повідомляє Mirror.

Зазначається, що 53-річний полковник Вадим Зімін був знайдений застреленим на кухні своєї квартири в Красногорську Московської області. Утім, він вижив та перебуває у лікарні.

Полковника знайшов його брат в понеділок, 20 червня. Чоловік лежав у калюжі крові з пораненням у голову.

Полковник Федеральної служби безпеки Влад Зімін свого часу відповідав за портфель з так званою "червоною кнопкою", пристроєм, який має призвести до запуску ядерної зброї. Зімін раніше виконував цю роль за колишнього президента Бориса Єльцина. Потім він продовжував працювати у службі безпеки, дослужившись до посади полковника за Володимира Путіна.

Відомо, що Вадим Зімін був під домашнім арештом у кримінальній справі, винність у якій він категорично заперечував.

Ця досить загадкова подія стала однією з цілої низки таємничих смертей чиновників найвищого рангу. З того моменту, як російські війська почали готуватися до повномасштабної війни в Україні, в Росії почалася низка загадкових смертей впливових осіб, пов'язаних із нафтовим бізнесом. Деякі з них були жорстоко вбиті разом із дружинами та неповнолітніми дітьми.

Крім цього, Путін перебуває в особливих стосунках зі своїм охоронцем. Перед всіма іншими якостями він надає перевагу особистій відданості, тому своїх охоронців та ад'ютантів Путін призначає на різні відповідальні пости.

Що відомо про так звану ядерну валізку

У часи Єльцина Зімін абсолютно точно носив ту саму валізку з "червоною кнопкою", то на запитання, що саме носив полковник при Путіні, відповісти складно. Проте є три версії:

  • валіза з кнопкою для запуску ядерної зброї;
  • валіза-трансформер, яка в разі загрози для Путіна перетворюється на розкладний броньований щит, яким при нагоді мають закрити диктатора охоронці;
  • валіза з калом Володимира Путіна (так-так, така версія теж має право на життя у світлі останніх витоків інформації про шизоїдні схильності божевільного диктатора).

Проте замах на вбивство колишнього носія валіз має дуже загадковий вигляд.

Нагадаємо, що російського президента владаміра путіна можуть вбити "хижаки" з його найближчого оточення і він закінчить життя як лівійський лідер Муаммар Каддафі.

Читайте також

1