Окупант боїться суду на росії через перехоплену СБУ розмову - фото

Орк є прихильником нацизму
Окупант боїться суду на росії через перехоплену СБУ розмову - фото
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
4 Травня 2022, 07:22
читать на русском

Російській окупант Іван Клименко боїться суду через перехоплену Службою безпеки України його розмову з матір'ю, у якій він говорив про вбивства українських дітей та жінок.

Про це повідомили в СБУ в Telegram.

Орк дізнався, що СБУ перехопила його розмову з матір'ю, а тому переживав та боявся, що його можуть арештувати. Клименко писав друзям та запитував їхню думку:

– Привет, Полин! Глянь,пожалуйста, что там на меня СБУ в ютуб выложила.
– Запись звонка с твоей матерью, в котором ты говоришь, что всех перебьешь и переубиваешь. Что ты е*лан и таких, как ты, нужно отдать на международный суд. Это, мягко говоря. Там твои фото, твои данные.

Своєю чергою ще один друг також не підтримав окупанта: "На какой *уй ты написал! Вань, я тебе давным-давно говорил, что служба в армии – это не шутка".

У СБУ зазначили, що нині рашист гуглить статті кримінального кодексу росії, аби зрозуміти, на скільки років його можуть арештувати через розпалювання ненависті та пропаганду нацизму.

Іване, ось тобі новий квест: загугли, скільки тобі "світить" за порушення законів і звичаїв війни за міжнародним правом, - передали вітання орку в СБУ.

Нагадаємо, Служба безпеки України перехопила чергову розмову російського солдата з рідними, в якій він жаліється на керівництво своєї країни.

Читайте також

1