Окупанти атакували Харківщину: є загиблі та поранені

Через влучання боєприпасів в області горять ліси та трава
Окупанти атакували Харківщину: є загиблі та поранені
Ізюм, Харківська область. Наслідки російських обстрілів / Фото з Telegram
7 Червня 2022, 13:03
читать на русском

Двоє людей загинули, семеро поранені внаслідок обстрілів Харкова та області.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За його словами (досьє Синєгубова), окупанти обстрілюють мирне населення області.

Зокрема, минулої доби ворог обстрілював з РСЗВ Київський район Харкова та Харківський, Чугуївський, Богодухівський, Красноградський та Лозівський райони області.

У Харкові обстріляна інфраструктура Київського району. Вночі внаслідок влучання снаряда росіян сталася пожежа в приватному будинку в Київському районі. Рятувальники дістали з-під завалів 52-річного чоловіка. Він серйозно не постраждав. Поранення отримала 70-річна жінка. Загалом в Харкові поранення отримали 3 особи, - зазначив голова ОВА.

У місті Дергачі під удар потрапило приватне підприємство, сталася пожежа. В селі Слобожанське Красноградського району внаслідок обстрілу знищено понад 20 автомобілів. Через влучання боєприпасів в області горять ліси та трава.

У Дергачах внаслідок обстрілів одна людина загинула, двоє отримали поранення. В с. Чорноглазівка Богодухівського району одна людина загинула. В Ізюмському районі – є поранений. В селі Уди Богодухівського району один поранений. Загалом за добу в області двоє загиблих, семеро поранених.

Синєгубов зазначив, що на лінії зіткнення на Харківщині тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні. Проводить дистанційне мінування місцевості.

В районі Ізюма продовжуються спроби наступу в напрямку Довгеньке та Долина. Наші захисники тримають позиції та надають ворогу адекватну відсіч. Ворог має великі втрати в живій силі та техніці.

Нагадаємо, у ніч на 7 червня російські бойовики обстріляли Сумську область з мінометів та артилерії.

Читайте також

1