Окупанти можуть здійснити диверсії на обʼєктах хімпрому в Україні - Генштаб

Орки застосовують артилерію уздовж усієї лінії зіткнення
Окупанти можуть здійснити диверсії на обʼєктах хімпрому в Україні - Генштаб
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
10 Травня 2022, 10:37
читать на русском

Російські окупанти можуть здійснити диверсії на об'єктах хімічної промисловості України та звинуватити в цьому підрозділи ЗСУ.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ в Facebook.

Зберігається висока ймовірність завдання ракетних ударів по об'єктах цивільної та військової інфраструктури на всій території України. Не виключається ймовірність проведення диверсій на об'єктах хімічної промисловості України з подальшим звинуваченням у цьому підрозділів Збройних Сил України, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що росія продовжує проводити збройну агресію проти України. Зокрема, окупанти проводять наступ на сході, аби встановити повний контроль над Донецькою та Луганською областями та утримати сухопутний коридор між цими територіями та окупованим Кримом.

Основні зусилля авіаційного угруповання противник зосереджує на підтримці дій підрозділів у східній операційній зоні: на Слобожанському, Донецькому напрямках та в районі заводу "Азовсталь". Триває застосування артилерії практично уздовж усієї лінії зіткнення, - додали в Генштабі.
Нагадаємо, російські військові стягують до кордону між окупованим Кримом і Херсонщиною важку артилерію та системи ракетно-залпового вогню. Ймовірно, окупанти готуються до боїв з українськими захисниками за цю територію.
1