Окупанти на Донбасі важко поранили українського воїна поблизу Золотого-3

Бойовики обстріляли українські позиції з гранатометів та стрілецької зброї
Важливо
Окупанти на Донбасі  важко поранили українського воїна поблизу Золотого-3
Поранений військовий (фото: з відкритих джерел)
5 Вересня 2021, 11:39
читать на русском

Протягом минулої доби, 4 вересня, в районі проведення операції ООС збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню та важко поранили українського воїна.

Як повідомляє Міноборони, "у результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан його здоров’я тяжкий".

Зазначається, що у напрямку Старогнатівки російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Біля Золотого-3 противник здійснив обстріли зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Станом на 7 годину ранку, 5 вересня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Нагадаємо, 29 серпня бойовики обстріляли житлові райони Луганської та Донецької області. 10 українських воїнів постраждали від куль окупантів. Шестеро військовослужбовців отримали осколкові поранення, четверо - бойові травми. Поранені перебувають у лікувальних закладах, стан здоров'я захисників - задовільний.

Читайте також

1