Ситуація на Донбасі: окупанти поранили українського військового в зоні ООС

2 вересня бойовики на Сході України п'ять разів порушили режим припинення вогню
Важливо
Ситуація на Донбасі: окупанти поранили українського військового в зоні ООС
Війна на Донбасі, снайпер Фото: Міноборони
3 Вересня 2021, 09:03
читать на русском

Минулої доби, 2 вересня, окупанти на Донбасі п'ять разів порушили режим припинення вогню та поранили українського захисника. Воїн перебуває у медичному закладі, стан його здоров’я — задовільний.

Як повідомляє пресслужба Міноборони, неподалік Золотого-3 ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі Новомихайлівки російсько-окупаційні війська здійснювали обстріл з мінометів 120-го калібру. Біля Красногорівки противник застосовував артилерію калібру 100-мм. Поблизу населеного пункту Новотошківське окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

З метою припинення агресивних дій ворога українські захисники відкривали вогонь з незаборонених Мінськими домовленостями зразків озброєння.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

Нагадаємо, 29 серпня бойовики обстріляли житлові райони Луганської та Донецької області. 10 українських воїнів постраждали від куль окупантів. Шестеро військовослужбовців отримали осколкові поранення, четверо - бойові травми. Поранені перебувають у лікувальних закладах, стан здоров'я захисників - задовільний.

Читайте також

1