Двох українських захисників поранили бойовики на Донбасі

Минулої доби окупанти 12 порушили режим тиші
Головне
Двох українських захисників поранили бойовики на Донбасі
Війна на Донбасі Фото: ООС у Фейсбуці
2 Вересня 2021, 11:53
читать на русском

На Донбасі бойовики поранили двох українських військових. Один захисник постраждав 1 вересня, другий - сьогодні, 2 вересня.

Як повідомили у штабі Операції об'єднаних сил у Фейсбуці, після надання першої медичної допомоги поранених евакуювали до лікувальних закладів. Стан їхнього здоров’я задовільний.

Зазначається, що минулої доби окупанти 12 разів порушили режим припинення вогню. Зокрема, у напрямку Золотого-4 російські найманці двічі відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, протитанкових ракетних комплексів і станкових протитанкових гранатометів. Біля Авдіївки противник застосовував ручні протитанкові гранатомети та міномети 82-го калібру.

Неподалік Золотого-3 ворог двічі відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Широкиного російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. У напрямку селища Піски ворог застосовував ручні протитанкові та автоматичні станкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Зранку 2 вересня було зафіксовано два порушення режиму тиші.

Неподалік Золотого-3 ворог двічі відкривав вогонь зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, 29 серпня бойовики обстріляли житлові райони Луганської та Донецької області. 10 українських воїнів постраждали від куль окупантів. Шестеро військовослужбовців отримали осколкові поранення, четверо - бойові травми. Поранені перебувають у лікувальних закладах, стан здоров'я захисників - задовільний.

Читайте також

1