Окупанти обстріляли Харківську область: є загиблі та поранені

Після обстрілу в смт Золочів сталися масштабні пожежі
Окупанти обстріляли Харківську область: є загиблі та поранені
Наслідки обстрілу Харківської області Фото: https://t.me/synegubov
18 Липня 2022, 13:07
читать на русском

Ворог уночі 18 липня піддав масованому ракетному обстрілу населені пункти Харківської області.

Як повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, у Харкові був обстріляний Київський район.

Постраждала виключно цивільна інфраструктура - частково зруйновані кілька поверхів п’ятиповерхового будинку. А також зруйновано дах, технічний поверх та пошкоджені квартири 8-го та 9-го поверхів іншої житлової багатоповерхівки. На щастя, - без постраждалих, - додав він.

По області вночі ворог завдав удару по Богодухівському та Чугуївському районах. У смт Золочів внаслідок обстрілів горіли приватні домоволодіння, господарчі споруди, гаражі. У м. Чугуїв внаслідок обстрілу в 5-поверховому житловому будинку пошкоджено вікна, жителів будинку евакуювали.

Протягом доби обстрілів зазнавав також Ізюмський район: горіли сміттєзвалища та озима пшениця на полі 250 гектарів. За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби по області внаслідок російської агресії загинули - 67-річна жінка в с.Калинове та 38-річний чоловік у Печенігах. Поранені та госпіталізовані 41-річна жінка в с.Калинове та 75-річний чоловік у Печенігах, - розповів Синєгубов.

Харківська обласна прокуратура повідомляє, що 17 липня близько 20 години окупанти обстріляли с. Калинове Богодухівського району. Внаслідок обстрілу постраждала 41-річна жінка. Її 65-річна мати від отриманих поранень під час обстрілу померла.

Ворог також завдав ворожих ударів і по Чугуївщині. 17 липня військові країни-агресора обстріляли смт Печеніги. Внаслідок цього загинув 38-річний чоловік. Ще двоє чоловіків віком 63 та 75 років отримали поранення. 18 липня близько 2 години ночі окупанти завдали ракетного удару по Чугуєву, що призвело до пошкодження двох багатоповерхівок, - кажуть у відомстві.

Також внаслідок ворожих ударів у Харкові пошкоджено житлові будинки у Київському районі.

Нагадаємо, 17 липня російські орки обстріляли Сумську, Дніпропетровську, Харківську та Миколаївську області.

1