Окупанти обстріляли військових в зоні ООС та поранили українського бійця

Минулої доби бойовики сім разів порушили режим тиші
Головне
Окупанти обстріляли військових в зоні ООС та поранили українського бійця
Війна на Донбасі, українські військові Фото: facebook.com/pressjfo.news
8 Вересня 2021, 10:01
читать на русском

7 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ. Бойовики поранили українського захисника.

Як повідомляє пресслужба Міноборони, у результаті ворожого вогню один військовослужбовець ООС дістав вогнепальне поранення.

Після надання першої медичної допомоги пораненого транспортували до лікувального закладу. Стан його здоров’я задовільний, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, бойовики у напрямку населеного пункту Залізне обстрілювали позиції українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу Зайцевого та Новомихайлівки окупанти застосували стрілецьку зброю.

В районі населеного пункту Водяне ворог застосував гранатомети різних систем. Біля Причепилівки та Новолуганського окупанти обстріляли наші позиції з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Окрім того, російські найманці здійснили дистанційне мінування протипіхотними мінами ПОМ-2 ділянки місцевості біля населеного пункту Катеринівка.

Станом на 7 годину ранку, 8 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков виступив за цілодобове спостереження за ситуацією на сході України представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Читайте також

1