Окупанти підбили літак "Київського привида": чим він відповів на втрату "крил"

Пілот-ас знищив 21 літак російських бойовиків
Окупанти підбили літак "Київського привида": чим він відповів на втрату "крил"
Привид Києва Фото: https://twitter.com/sergonaumovich
1 Березня 2022, 20:55
читать на русском

Український пілот-ас, якого прозвали "Київська примара", вже збив 21 літака російських окупантів.

Українські блогери пишуть, що історії про подвиги українського пілота - це не міфи:

Дізнався. Це не військовий міф для підняття духу нашої армії, що теж треба. Він, "Привід Києва", реально існує. Прізвище тримають у секреті, зрозуміло... Кажуть, що російські пілоти бояться більше не ППО України, а до смерті прагнуть, щоби на хвіст їм не сів цей хлопець і не натиснув червону кнопку на маніпуляторі винищувача. Звідки він з'являється, виринаючи з наднизькою висоти за спину супротивнику, одному Всевишньому відомо. Але я думаю, що основна причина – наш ас досконально знає місцевість, локації перепон та рельєф своєї країни. Щоб без страху літати на висоті кількох десятків метрів. Плюс військовий хист.

Привид Києва Фото: https://t.me/BerezaJuice

Народний депутат України ВР VIII скликання від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук повідомив, що сьогодні кілька разів "промайнуло сповіщення, що "Привида Києва" було збито.

На жаль, це справді так. Але пілот врятувався, повернувся на базу, отримав новий літак і вже на ньому взяв "очко" - 21 орський літун пішов у пекло, - розповів він.

Нагадаємо, в Україні інженер окремого батальйону матрос Віталій Скакун підірвав собою Геніченський автомобільний міст, що дало змогу його підрозділу передислокуватись та організувати оборону.

26 лютого президент України Володимир Зеленський підписав указ про посмертне нагородження званням Героя України матроса Віталія Скакуна.

Читайте також

1