Окупанти почали викрадати дітей: випадок стався у Харківській області

Також зафіксовані випадки насильства над жінками
Окупанти почали викрадати дітей: випадок стався у Харківській області
Діти, коронавірус, карантині (фото: УНІАН)
25 Березня 2022, 23:29
читать на русском

У Харківській області російські загарбники почали схиляти колаборантів до викрадення дітей.

Про один з таких випадків розповіли у Державній прикордонній службі України.

Повідомляється, що "на частині Харківщини, яку зайняли рашистські війська, щоб тероризувати місцевих жителів, загарбники схиляють колаборантів до кіднепінгу".

За даними оперативних підрозділів ДПСУ, особи, які погодилися працювати на загарбників, викрали дітей у жителя одного з міст області. Загарбникам донесли, що чоловік має зброю, зібрану на місцях бойових дій. Росіяни відправили місцевих колаборантів "розібратися".

Господаря дому експропріатори не знайшли, тому за узгодженням з російськими офіцерами, забрали двох його неповнолітніх синів. Їх батько саме виїхав в інший населений пункт за гуманітарною допомогою, щоб прогодувати піврічного внука. Посіпаки загарбників почали телефоном шантажувати чоловіка. Він зізнався, що справді знайшов попід дорогою один автомат, який готовий віддати за дітей. Ворожі посіпаки відповіли, що за один автомат готові віддати лише одного сина, або доведеться домовлятися, - розповіли у ДПСУ.

Нагадаємо, у Київській області російський солдат вдерся до будинку, застрелив його господаря та здійснив наругу над дружиною вбитого.

Читайте також