Окупанти продовжують обстрілювати Луганщину: вдарили по цеху виробництва аміаку (фото)

Росіяни продовжують безуспішні пошуки слабких місць в обороні Сєвєродонецька
Окупанти продовжують обстрілювати Луганщину: вдарили по цеху виробництва аміаку (фото)
Наслідки обстрілів у Луганській області / Фото: t.me/luhanskaVTSA
9 Червня 2022, 09:06
читать на русском

Російські військові обстріляли територію цеху виробництва аміаку на Сєвєродонецькому "Азоті", по області було четверо загиблих.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

За його словами, росіяни продовжують безуспішні пошуки слабких місць в обороні Сєвєродонецька, водночас розстрілюючи мирні квартали і об’єкти промисловості Луганщини.

8 червня ввечері окупанти двічі поцілили по Сєверодонецькому об’єднанню "Азот". Пошкоджено щонайменше два цехи у різних кінцях хімічного підприємства. Один із них – цех виробництва аміаку. Про наслідки обстрілів буде повідомлено окремо.

Щонайменше чотири загиблих жителів області. Один із них – сєвєродончанин, якому росіяни нанесли смертельні поранення ще 6 червня. Ворог відібрав життя й у трьох лисичан – чоловіка і двох жінок,- наголосив Гайдай.

За останні дві доби поранення різного ступеню тяжкості отримали шестеро лисичан. Чотирьох з них одразу госпіталізували до обласної клінічної лікарні у Дніпрі.

Нагадаємо, що Міністерство оборони Великої Британії опублікувало 8 червня свіжу карту бойових дій в Україні. Вона свідчить, що ситуація на фронтах суттєво не змінилася.

Читайте також

1