Окупанти у Криму затримали українця та росіянина за "екстремізм"

Чоловіків вже заарештували
Окупанти у Криму затримали українця та росіянина за "екстремізм"
ФСБ
23 Вересня 2020, 10:32
читать на русском

Російське ФСБ в окупованому Криму заявляє, що затримали двох чоловіків. Одного підозрюють "у дестабілізації ситуації", а іншого "в публічному виправданні та пропаганді тероризму й екстремізму".

Про це повідомляє видання "Крим.Реалії".

"У вересні 2020 року українець поширив на території міст Криму листівки, що містять заклики до здійснення дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності Російської Федерації, після чого 19 вересня затриманий співробітниками УФСБ. Крім того, 21 вересня УФСБ затриманий громадянин Росії 1992 року народження, причетний до публічного виправдання і пропаганди тероризму й екстремізму", - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Окупанти заявили, що знайшли у другого затриманого компоненти вибухових речовин, предмети, зовні схожі з вогнепальною зброєю і боєприпасами та листівки "екстремістського змісту".

Підконтрольний Росії суд заарештував двох підозрюваних. Однак невідомо на який термін.
Жодних коментарів затриманих або їхніх адвокатів немає.

Нагадаємо, 21 вересня повідомлялося, що у Росії після відбуття тюремного терміну на свободу вийшов кримський політв'язень, журналіст і медіакоординатор правозахичної організації "Кримська солідарність" Наріман Мемедемінов.

1