Окупанти видали пенсії фальшивими рублями у Мелітопольському районі

Росіяни спробували звинуватити в цьому Україну
Окупанти видали пенсії фальшивими рублями у Мелітопольському районі
Рублі / Фото з відкритих джерел
20 Липня 2022, 20:36
читать на русском

У Мелітопольському районі російські окупанти видали людям пенсії фальшивими рублями, а звинуватити у цьому намагались Україну. Проте всі спроби провалилися з тріском.

Про це повідомляє "РІА Мелітополь".

Жителям Дунаївки Мелітольського району видали пенсію рублями, але половина купюр виявилася фальшивою.

Представники окупаційної влади Мелітополя давно анонсували появу фальшивих рублів в місті і районі. Правда, подавали це під соусом, нібито фальшивки завозять нацисти. Качку цю рашисти запустили не випадково, щоб дискредитувати українську владу і приховати значну нестачу ними ж вкраденої валюти, - пише видання.

На цьому інцидент не закінчився. Мало того, що рашисти видали українцям фальшиві рублі, вони спробували "приписати" до цього мера Мелітополя Івана Федорова.

Разом з пенсіями росіяни видавали записку, в якій зазначалося, що справжні рублі нібито вкрав Федоров. Жителі не повелись на таку провокацію та почали ставити масу запитань.

Люди цікавились, якщо окупанти знали про фальшиві гроші, то чому вони все-таки вирішили її розносити. Також жителі регіону здивувались, оскільки зовсім неясно, навіщо взагалі росіяни писали такі дивні записки.

Відповідь - очевидна. Втім оригінальністю провокації окупантів не славилися ніколи, така нісенітниця зійде тільки для багатомільйонної аудиторії зомбі-ТВ в Росії - там подібне "зжерти" на ура, - зазначили у виданні.

Раніше так званий "представник адміністрації регіону", колабораціоніст Володимир Рогов давав інтерв'ю пропагандистським ЗМІ і стверджував, що пенсії, які окупанти також називають "допомогою" у розмірі 10 тисяч гривень, нібито "загубилися" по дорозі з Москви в Мелітополь. Тепер же зрозуміло, що "втрачені" гроші окупанти вирішили "компенсувати" фальшивими рублями.

Читайте також

1