Окупанти закликають приятелів не їхати на війну в Україну та вражені масштабом втрат (відео)

Єдине, що хоч якось стимулює загарбників воювати далі – це можливість мародерити
Окупанти закликають приятелів не їхати на війну в Україну та вражені масштабом втрат (відео)
Російські військові, окупанти / Фото з відкритих джерел
29 Квітня 2022, 19:20
читать на русском

Російські окупанти, які відчули на собі силу ЗСУ, закликають своїх приятелів не їхати на війну в Україну. Вони вражені масштабом втрат, яких їм завдають українські війська на Донбасі.

Про це йдеться у телефонній розмові російського загарбника зі своїм приятелем, який залишився в рф і роздумує над приїздом на війну в Україну.

"Даже не думай. Не надо... Я тебе говорю, нас заходила тысяча человек с Калиниграда. Тысяча! Слышишь меня, тысяча! Осталось триста! Короче! Тут полный пи*дец, я тебе отвечаю", - намагається пояснити окупант.

За його словами, єдине, що хоч якось стимулює загарбників воювати далі – це можливість мародерити.

"Аирподсы вторые нашел… Пацаны тут компы разбирали… Там такие компы, нах*й… Монитор спи*дил, нах*й! Мы мародеры", - радісно додає загарбник.

Напевно він забув, що розграбування цінностей на окупованій території –  це злочин, який карається довічним позбавленням волі. Тож якщо залишиться живим, то відповідатиме за свої дії перед законом, - наголосили в СБУ.

Нагадаємо, що росія набирає в свою армію прихильників нацизму. Поки путінська пропаганда розповідає, що рф "асвабаждает" Україну від нацистів, самі ж окупанти набирають їх до своїх лав.

Читайте також

1