Окупанти запалили вічний вогонь та розтягнули смугасту ганчірку в Маріуполі - відео

Маріупольці не прийшли на "свято"
Окупанти запалили вічний вогонь та розтягнули смугасту ганчірку в Маріуполі - відео
Маріуполь з приходом “руского міра” / Фото з Telegram
9 Травня 2022, 12:47
читать на русском

Сьогодні, 9 травня, у Маріуполі російські окупанти влаштували "карнавал перемоги": запалили вічний вогонь з москви та розтягнули вулицею 300 метрів георгіївської стрічки.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Маріуполь. 9 травня. Путлерюгенс на місці. Вічний вогонь з самої Москви - на місці. Окупанти на місці. Колаборанти на місці. Єдине кого немає - маріупольців. Щось якось зі святом пішло не так. Тому, що Маріуполь - це Україна, а не московія! - сказав Петро Андрющенко.

Він зазначив, що також окупанти влаштували карнавал у місті, розтягнувши 300 метрів смугастої ганчірки на вулиці. Зокрема, для пронесення шматка тканини привезли людей з Новоазовська та Донецька, більшість з яких - росіяни. Також до дій вибірково залучили людей похилого віку з Маріуполя.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 9 травня звернувся до українців з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Глава держави запевнив, що Україна пам'ятає подвиг предків, які перемогли фашизм у Другій світовій війні, та пообіцяв, що українцям вдасться перемогти рашизм.

Читайте також

1