Окупантів нагороджуватимуть відзнаками для ветеранів Другої світової війни, - розвідка

Нагородження за вчинення геноциду народу України відбудеться напередодні 9 травня
Окупантів нагороджуватимуть відзнаками для ветеранів Другої світової війни, - розвідка
Російські солдати
5 Травня 2022, 12:53
читать на русском

Російських окупантів нагороджують відзнаками для ветеранів Другої світової війни за вчинення геноциду українського народу та нищення української держави.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що напередодні 9 травня військовослужбовців 54 бригади управління 35 загальновійськової армії східного військового округу армії країни-окупанта (в/ч 53790), що дислокується у місті Бєлогорськ, нагороджують медалями "жукова", "суворова", "за отвагу" та орденами "мужества" за вчинення геноциду народу України та нищення інфраструктури української держави.

 Згідно з указом про "медаль жукова", нагорода призначена для вручення ветеранам "великої вітчизняної війни, органів нквс, збройних сил срср та особам які перенесли блокаду".

Медалі "за отвагу" і ордени "мужества" окупанти, мабуть, заслужили за "подвиги" під час мародерства, крадіжок побутової техніки та спідньої білизни українців, - зазначили у ГУР.

Список воєнних злочинців та "нагороди" якими будуть нагороджуватись за посиланням.

Нагадаємо, що ЗСУ розгромили "другу армію світу", на відновлення якої знадобляться роки. На початку повномасштабного нападу, який російський диктатор владімір путін оголосив в ніч проти 24 лютого, РФ залучила в Україні приблизно 65% її наземної бойової чисельності. Наразі чверть сил, ймовірно, виведено з ладу.

Читайте також