Онлайн-мапи та мобільні додатки: як знайти пальне у Києві

Де можна знайти інформацію про точки продажу бензину у столиці
Важливо
Онлайн-мапи та мобільні додатки: як знайти пальне у Києві
Пальне, бензин Фото: УНІАН
22 Травня 2022, 09:18
читать на русском

Аби заощадити час у пошуках дефіцитного пального киянам радять скористатися онлайн-картами та мобільними додатками мереж окремих АЗС.

Мешканці столиці можуть перевірити наявність пального, а також ліміти на кількість літрів в один бак на онлайн-мапах. Зокрема, така карта є на сайті ЛУН – там зібрані дані з офіційних АЗС та повідомлень людей.

Ще одну карту створив Департамент інформаційно-комунікаційних КМДА. Щоправда, там не показує, де є наявне пальне, а лише графік роботи та обмеження по пальному.

Найкращим, хоч і менш зручним способом є перевірка наявності пального на сайтах мереж АЗС або у їхніх мобільних додатках. Так, доведеться перевіряти кожну мережу окремо. Але зате точно не буде неприємних сюрпризів, коли ви проїдете пів міста в надії заправитися, а там вже не буде пального.

У мобільних додатках можна дізнатися наявність того чи іншого пального, ліміти та способи оплати. Адже деякі АЗС продають пальне лише через мобільні додатки чи по талонах:

  • Заправки WOG – Pride;
  • Заправки ОККО – Fishka;
  • Заправки ANP, Авіас – Energy;
  • Заправки UPG – UPG;
  • Заправки SOCAR – SOCAR level.

Нагадаємо, уряд дозволив операторам ринку самостійно встановлювати ціни на пальне. За очікуваннями уряду, максимальна ціна на дизельне паливо буде 58 гривень за літр, тоді як на бензин - 52 гривні.

Читайте також

1