Онук убив бабусю та викрав сусідський автомобіль на Сумщині

Його засудили до 15 років позбавлення волі
Онук убив бабусю та викрав сусідський автомобіль на Сумщині
Арешт Фото: Mehmet Akif з Pexels
24 Червня 2022, 15:15
читать на русском

Прокуратура Сумської області засудила до 15 років позбавлення волі 39-річного чоловіка, який вбив свою бабусю та намагався втекти на автомобілі, який викрав у сусідів.

Про це повідомили в прокуратурі Сумської області.

Подія сталась 12 січня 2021 року в м. Тростянець. Того дня близько 4 години ранку між бабусею та онуком виникла суперечка, під час якої чоловік завдав старенькій декілька ударів. Від отриманих травм 79-річна жінка померла на місці події. Намагаючись втекти, щоб уникнути відповідальності, чоловік біля сусіднього будинку помітив заведений автомобіль "Опель Астра", водій якого якраз зачиняв гараж. Підозрюваний сів у автівку та поїхав у невідомому напрямку. Далеко втекти чоловікові не вдалось, бо його затримали співробітники поліції, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що в суді чоловік не визнав своєї провини. За результатом зібраних доказів суд визнав чоловіка винним в умисному вбивстві та незаконному заволодінні транспортним засобом і засуджено до 15 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 289 КК України).

Нагадаємо, в Києві судили колишню медсестру, яка вбила свого зятя. Жінці доведеться спокутувати провину 10 років у в'язниці.

Читайте також

1