ОП створює асоціацію районних і обласних рад під керівництвом скандальної чиновниці, — ЗМІ

Головою УАРОР планується "обрати" голову Харківської обласної ради Тетяну Єгорову-Луценко
ОП створює асоціацію районних і обласних рад під керівництвом скандальної чиновниці, — ЗМІ
Фото: facebook.com/victoria.strakhova
14 Вересня 2023, 12:31
читать на русском

Офіс Президента планує створити Українську асоціацію районних та обласних рад (УАРОР) як конкурентну альтернативу Асоціації міст України. Головою нової асоціації, за задумом, стане Тетяна Єгорова-Луценко, голова Харківської обласної ради.

Однак її чоловік, Віталій Луценко, опинився в центрі скандалу через придбання корпоративних прав на ресторан у Каннах і клуб-ресторан у Ніцці, факти якого залишилися поза декларацією.

"Офіс Президента в особі Олексія Кулеби курує створення Української асоціації районних та обласних рад, як альтернативи Асоціації міст України яку очолює Віталій Кличко. Головою УАРОР планується "обрати" голову Харківської обласної ради Тетяну Єгорову-Луценко чоловік якої Віталій Луценко в листопаді минулого воєнного 2022 року виїхавши за кордон на службовому авто дружини з її водієм, купив корпоративні права на французську компанію з рестораном на набережній Канн! Також родина Луценко володіє компанією з клубом-рестораном в Ніцці яку "забувала" і "забуває" декларувати" – пише екснардеп Ігор Мосійчук.

Екснардеп Ігор Мосійчук вже звернувся до правоохоронних органів з цим питанням.

Раніше повідомлялось, що після оголошення арешту активів підозрюваного в держраді Віктора Медведчука, у них неодноразово змінювалися власники і наразі ними володіє бізнесмен Валерій Міщенко, який, схоже, має зв’язки із заступником керівника Офісу президента Олегом Татаровим.

Читайте також