Орки обстріляли з "Градів" Херсонщину: є жертва (фото)

Пошкоджені та зруйновані будинки мирних мешканців
Орки обстріляли з "Градів" Херсонщину: є жертва (фото)
Наслідки обстрілу Херсонщини, фото Facebook

Сьогодні зранку, 6 липня, російські орки завдали ударів з реактивної системи залпового вогню "Град" по селу Заградівка в Херсонській області, в результаті чого загинула людина.

Про це повідомили в поліції Херсонської області в Facebook.

На світанку з реактивної системи залпового вогню "Град" російська армія завдала удари по селу Заградівка. Внаслідок обстрілу одна людина загинула на місці, одна травмована. Пошкоджені та зруйновані будинки мирних мешканців, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що село Мала Шестірня постраждало від ракетних обстрілів. Ворожа ракета влучила в склад агропідприємства та будинки місцевих жителів. У результаті обстрілу значних пошкоджень зазнали споруди та техніка.

Поліцейські фіксують наслідки воєнних злочинів, вчинених російськими окупантами. Триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни", - додали в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 6 липня, ворожа ракета влучила в педагогічний університет Харкова, в результаті чого загинув 40-річний сторож.

Читайте також

1