Орки з "Ураганів" обстріляли Харківщину: збільшилася кількість жертв (фото)

Окупанти обстріляли цивільні об'єкти в Ізюмському, Богодухівському та Чугуївському районах
Орки з "Ураганів" обстріляли Харківщину: збільшилася кількість жертв (фото)
Обстріл Харківщини, фото Facebook
23 Червня 2022, 13:32
читать на русском

Минулої доби, 22 червня, російські окупанти обстріляли Харківську область, в результаті чого загинуло десять цивільних людей.

Про це повідомив глава Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов у Facebook.

Минулої доби 10 цивільних людей загинули в наслідок обстрілів російськими військовими цивільних об'єктів у Ізюмському, Богодухівському та Чугуївському районах. Зруйновано декілька домоволодінь, багатоквартирних будинків та будівля об'єкта критичної інфраструктури одного з міст Харківської області. На жодному з об'єктів не знаходились українські військові та техніка ЗС України, - сказав Сергій Болвінов.
Він зазначив, що орки завдавали удари з РСЗВ "Ураган". Своєю чергою слідчі вилучили речові докази, уламки боєприпасів та зафіксували тілесні ушкодження, що спричинені вибуховими хвилями та уламками.

Одній з загиблих, в травні цього року, виповнилося 90 років. Тобто вона пережила Голодомор, репресії та Другу світову війну, але загинула у XXI столітті в Україні, у своєму будинку, від російських снарядів, - додав він.

Нагадаємо, минулої доби ворог обстріляв 14 населених пунктів Донецької області. П'ятеро людей дістали поранення, четверо - загинули.

Читайте також

1